Savjetnik za regrutaciju

Poslodavac:BoljiPosao.com
Kategorija:Maloprodaja - Veleprodaja - Komercijala
Mjesto rada:Sarajevo
Rok prijave:20.01.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta:BoljiPosao.com je specijalizirani portal za zapošljavanje koji već više od 10 godina uspješno spaja ponudu i potražnju na tržištu rada. Portal je namijenjen ljudima usmjerenim prema karijeri, te nudi informacije i usluge za razvoj karijere, obrazovanja i traženja zaposlenja. BoljiPosao.com je nezaobilazan regrutacijski kanal, kako za posloprimce, tako i za poslodavce.

Naš najveći kapital i kompetitivna prednost su stručni, motivisani i talentovani zaposlenici. Uz ostvarenje zadanih ciljeva, veliku pažnju posvećujemo profesionalnosti, predanosti poslu, otvorenosti, pozitivnom stavu i najvažnije: timskom radu.

Za pružanje što kvalitetnije podrške BoljiPosao.com timu i našim klijentima, tražimo:

Savjetnika za regrutaciju (m/ž) - Sarajevo
Vrsta posla:stalni radni odnos
Regija:Sarajevski kanton regija

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:Opis posla („kako to izgleda u praksi“):

Svakodnevno si u kontaktu s klijentima (javljanje na telefonske upite, odgovaranje na mailove...), pružaš podršku svim članovima tima (od dostave promo-materijala, sudjelovanja u prodajnom procesu, kreiranja prezentacija u PowerPointu...), odvažan si i siguran u održavanju sastanaka, nije ti problem pratiti trendove u regrutaciji i selekciji kandidata i važna si karika u organizaciji svih naših projekata.

Obrazovanje i iskustvo („osnovni uvjeti“):

Stručna sprema nam nije toliko bitna koliko motivacija i rad s ljudima, upoznat/a si s internetskim poslovanjem i tržištem web portala (nije da nikad nisi čuo/čula za LinkedIn, imaš Facebook profil, znaš nabrojati barem 3 portala na kojima se mogu pročitati poslovne vijesti), znaš što znači skraćenica „HR“ u našem svijetu (a nije Hrvatska! :) )

Mi vam nudimo („nudimo ti“):

priliku da stekneš nova znanja, razviješ pojedine vještine za koje nisi niti znao/znala da imaš, budeš okružen/a veselim, vrijednim i pozitivnim kolegama, stekneš nova i vrijedna poznanstva...


Ukoliko smatraš da imaš navedene kvalitete i da se lako možeš uklopiti u naš tim, molimo te da nam do 20.01.2018. pošalješ svoj CV, uz par rečenica koje te opisuju kao osobu (ako budeš koristio/la već gotove primjere motivacijskog pisma, znat ćemo! Predugo smo u ovom poslu ;) )

Ovom prilikom se obvezujemo odgovoriti na e-mail svim kandidatima koji će se prijaviti.

Sretno i vidimo se na razgovoru!

Tvoj BoljiPosao.com
Minimalna stručna sprema:Srednja škola
Strani jezik:engleski
Poznavanje rada na računaru:dobro

Kontakt podaci

Naziv preduzeća:BoljiPosao.com
Adresa:Ismeta Alajbegović Šerbe 7, 71000 Sarajevo
Regija:Sarajevski kanton regija
Telefon:033 941 392
Internet adresa:www.boljiposao.com

Pretraži ponudu poslova!