Mašinski tehničar (m/ž)

Poslodavac:Steklarna Hrastnik d.o.o.
Kategorija:Elektrotehnika i strojarstvo, Proizvodnja
Mjesto rada:Slovenija
Rok prijave:18.11.2019.

O poslu

Opis radnog mjesta:Zajedno u nove priče.
Postanite naš novi saradnik – MAŠINSKI TEHNIČAR (m/ž)

Kad mi iz kompanije Steklarna Hrastnik razmišljamo o budućnosti, razmišljamo ne samo o razvoju, obliku, novostima i proizvodima. Naš cilj su zadovoljni zaposleni, čista okolina za našu djecu, očuvanje tradicije, održivi razvoj i društvena odgovornost u svim nijansama. Naše vrhunsko staklo je odraz naših vrijednosti, naše širokogrudnosti, strasti prema radu i čistih misli. Želiš zajedno da kreiraš 4. industrijsku revoluciju? Pridruži se ekipi Steklarne Hrastnik, gdje neprestano ulažemo u vrhunsku tehnologiju, razvoj, digitalizaciju i automatizaciju procesa.
Tražimo ljude koji će rad u Steklarni Hrastnik promijeniti u svoj najomiljeniji posao do sada. Nudimo Vam mogućnost da zajedno sa nama kreirate budućnost.
Ko ste? Da li ste strasni i istrajni? Da li ste spremni na rizik? Da li ste precizni, pouzdani i da li Vas zanima oblast mašinstva?
Zanima Vas šta ćete sve raditi?

Možete da budetemašinski tehničar (m/ ž) ako imate III ili IV. stepen nižeg zanatskog ili srednjeg zanatskog i sličnog obrazovanja tehničkog ili drugog odgovarajućeg smjera metaloprerađivačkog ili mašinskog smjera (alatničar, dizajner metala, prerađivač metala…). Upravljanje i kontrola rada staklarskih mašina, odgovornost za ostvarenje kvantitativnih i kvalitativnih normativa proizvedenih proizvoda, obavještavanje o greškama na proizvodima, ispunjavanje zahtijevanih obrazaca, saradnja u izvršenju zamjena, obavljanje manjih radova na održavanju mašina, čišćenje radne okoline i mašina, odvoz alata iz proizvodnje u radionicu za popravak i obratno, saradnja kod remonta i obavljanje drugih aktivnosti organizacijske jediniceu skladu sa osposobljenošću.
Vrsta posla:stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme
Regija:Inozemstvo
Država:Slovenija

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:A šta Vam nudimo?
Od prvog dana mi ćemo ulagati u najvažniju budućnost – u VAS! Nakon uspješno završenog osposobljavanja (probnog perioda) postat ćete član porodice Steklarne Hrastnik. Steklarna Hrastnik je preduzeće s tradicijom, iskustvom u oblikovanju stakla, a već od 1860. godine nas svrstavaju u sam svjetski vrh. Naše staklo je odraz naših vrijednosti, a naručioce tretiramo kao članove porodice. Podstičemo samoinicijativnost i osjećaj za čovjeka. Neprestano ulažemo u vrhunsku tehnologiju i razvoj te nadograđujemo inovativnost. Posjedujemo potpuni certifikat Porodično prihvatljivo preduzeće.

Da li možete izazvati promjenu u Steklarni Hrastnik? U tom slučaju nas potražite 18. 11. 2019. god. od 12.00 do 15.00 u Banja Luci, u hotelu Jelena (Jovana Dučića 25, 78 Banja Luka) ili 19.11.2019. god. od 8.00 do 12.00 u Zenici, u hotelu Zenica (Kamberovića čikma b.b., 72000 Zenica) ili 19.11.2019. god. od 16.00 do 19.00 u Tuzli u hoteli Mallain (Aleja Alije Izetbegovića 3, Tuzla 75000). Ponesite sa sobom svoj životopis i nas uvjerite da ste već naši.

Kontakt podaci

Naziv preduzeća:Steklarna Hrastnik d.o.o.
Adresa:Cesta 1. maja 14,, 1430 Hrastnik
Regija:Inozemstvo
Država:Slovenija

Pretraži ponudu poslova!