Kreditni službenik (m/ž)

Poslodavac:Mikrokreditna fondacija Partner
Kategorija:Ekonomija - finansije - osiguranje
Mjesto rada:Livno, Tomislavgrad
Rok prijave:04.10.2020.

O poslu

Opis radnog mjesta:Partner mikrokreditna fondacija pruža usluge mikrokreditiranja u Bosni i Hercegovini. Mikrokreditne operacije su započele u aprilu 1997. godine uz podršku Mercy Corps/Scottish European Aid. Partner MKF ima 287 radnika koji rade u 63 ureda na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine.

Naša misija je pružanje finansijskih usluga ekonomski aktivnoj populaciji koja ima otežan ili koja nema pristup komercijalnim izvorima finansiranja. Partner je neprofitna organizacija koja sav višak prihoda nad rashodima usmjerava u plasiranje novih mikrokredita u Bosni i Hercegovini. Plasiranjem mikrokredita, Partner mikrokreditna fondacija, ispunjava i svoje socijalne ciljeve direktno utičući na zaposlenost i stvaranje novih radnih mjesta. Vrijednosti za koje se Partner zalaže u radu sa korisnicima mikrokredita i radnicima su: timski rad, iskrenost, jednakost, odgovornost i učenje.

Želite karijeru u timu jedne od vodećih mikrokreditnih fondacija u BiH? Želite sticati nova iskustva, dinamičan i kreativan posao? Rad u skladu sa najnovijim svjetskim praksama, a sve u cilju ličnog napretka i napretka sredine u kojoj radite? Zadovoljstvo nam je pozvati vas da se javite na sljedeći

Oglas za prijem u radni odnos:

Kreditni službenik
Područje rada Broj izvršilaca
Opština Livno (mobilni kreditni službenik) 2 izvršioca

Opština Tomislavgrad (mobilni kreditni službenik) 2 izvršioca

GLAVNE ODGOVORNOSTI:
Promocija, izdavanje i kvalitet kreditnog portfolia usmjerenog za individualno komercijalno mikrokreditiranje osoba koje žele da pokrenu ili prošire biznis, čiji su biznisi održivi, ili koji žele da poboljšaju uslove i kvalitet života. Pružanje usluga Partner-a na terenu, neposrednim kontaktom sa potencijalnim korisnicima mikrokredita, kao i putem poslovnih partnera sa kojima zaključuje ugovor o
poslovnoj saradnji (zadruge, udruženja, proizvođači, privredni subjekti).
Posebne pogodnosti:NUDIMO:
Radni odnos na određeno vrijeme uz mogućnost produženja,
Probni rad u trajanju od 3 mjeseca sa mogućnošću produženja do maksimalno 6 mjeseci,
Stimulacije za postignute rezultate,
Efikasnu tehničku i materijalnu podršku.
Vrsta posla:stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme
Regija:Kanton 10 regija

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:USLOVI ZA PRIJAVU:
-BiH državljanstvo,
-Poželjno VSS (ECTS 180 bodova) iz oblasti ekonomije, marketinga ili društvenih nauka,
-Vozačka dozvola B kategorije i dobro vozačko iskustvo,
-Poželjno iskustvo na poslovima prodaje,
-Poznavanje MS office paketa,
-Da kandidat živi na području rada za koje se prijavljuje, da poznaje veći broj domaćinstava i ekonomske prilike na navedenom području rada,
-Organizacijske, prezentacijske, komunikacijske i pregovaračke sposobnosti, izražena kreativnost, fleksibilnost, visoka motivisanost, sposobnost rada u timu, spremnost na terenski rad, spremnost na kontinuiranu edukaciju.


Kandidati, osim uslova za prijavu, treba da ispunjavaju sljedeće uslove:
-Da su pouzdani i motivisani za rad,
-Da su fleksibilni u smislu radnog vremena i mjesta rada,
-Da su spremni da rade u timovima,
-Da su spremni na naporan rad i putovanja,
-Da su spremni na kontinuiranu edukaciju i kontinuiran aktivni doprinos.Ukoliko ste zainteresovani da se pridružite našem timu, dostavite svoju prijavu putem elektronskog linka:
https://kwiksurveys.com/s/IOFIg1fE


Zadržavamo pravo da razgovor i testiranje obavimo samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor. Dostavljanjem prijave kandidati daju saglasnost Partner mikrokreditnoj fondaciji Tuzla da njihove lične podatke, navedene u prijavi, može obrađivati u svrhu provođenja postupka zapošljavanja i na osnovu tih podataka vršiti provjere ličnih karakteristika i profesionalnih referenci kod bivših poslodavaca, tražiti podatke iz službenih evidencija nadležnih državnih organa, te nakon okončanja postupka zapošljavanja ove podatke pohraniti u svojim službenim evidencijama na period od 6 mjeseci.

Za više informacija možete se javiti putem telefona 035 300 250 ili besplatne info linije na broj: 080 020 207.


Oglas ostaje otvoren do popunjavanja pozicije.

Više o nama možete saznati na našoj web stranici: www.partner.ba

Minimalna stručna sprema:Srednja škola

Kontakt podaci

Naziv preduzeća:Mikrokreditna fondacija Partner
Internet adresa:www.partner.ba

Pretraži ponudu poslova!